top of page

OXYdeTOX za lepšo in (po)polnejšo jesen

Če se počutite upočasnjeno, napihnjeno ali preprosto niste najboljšega počutja, je razstrupljanje morda ravno tisto, kar potrebujete, da pritisnete gumb za ponastavitev. Zakaj je razstrupljanje pomembno? (pssst: spodaj koda s popustom ;) )Razstrupljanje pomaga telesu, da se znebi vseh tistih neprijetnih toksinov, ki so se kopičili skozi čas. Govorimo o kemikalijah iz predelane hrane, onesnaženosti in celo stresu. Z izpiranjem teh toksinov boste svojemu telesu dali priložnost, da se ozdravi in ​​pomladi.


A to še ni vse! Razstrupljanje lahko naredi tudi čudeže za vašo raven energije. Poslovite se od tiste sredine popoldanske krize in pozdravite novo najdeno vitalnost. Če iz svoje prehrane izločite smeti in se osredotočite na hranljiva živila, boste svoje telo napolnili s hranili, po katerih hrepeni, kar bo povzročilo naravno povečanje energije.


In ne pozabimo na prednosti razstrupljanja pri izgubi teže. Če je na vašem seznamu opravkov izguba nekaj kilogramov, je razstrupljanje lahko odličen zagon. Z opustitvijo predelane hrane, sladkorja in nezdravih maščob boste svojemu telesu dali priložnost, da se znebi odvečne teže in se počuti lažje in bolj samozavestno.


Razstrupljanje je tudi fantastično za vašo kožo. Poslovite se od izbruhov in pozdravite sijočo polt. Z odstranjevanjem toksinov iz telesa boste poskrbeli za čistejšo in bolj zdravo kožo od znotraj. Pripravite se, da boste žareli kot še nikoli prej!


Nenazadnje lahko razstrupljanje dela čudeže za vašo mentalno jasnost. Ko boste telo osvobodili toksinov, boste opazili jasnejši um in izboljšano osredotočenost. Poslovite se od možganske megle in pozdravite ostro razmišljanje in večjo produktivnost.


Torej, tukaj je! Koristi razstrupljanja so res izjemne. Od povečanja vaše ravni energije do spodbujanja izgube teže in izboljšanja vaše kože, to je situacija, v kateri zmagate. Poskusite in opazujte pozitivne spremembe, ki se odvijajo v vašem življenju. Vaše telo vam bo hvaležno!

Za vas smo pripravili posebno ponudbo OXYdeTOX, ki vam nudi kisikovo terapijo+ limfno drenažo. V septembru 9% ugodneje. Beri dalje...

Spregovorimo nekaj besed o hiperbarični komori v kombinaciji z limfno drenažo. Ta dva tretmaja lahko delata čudeže za vaše splošno zdravje in dobro počutje. Prav tako gre za odlično kombinacijo pri detoksu telesa.


Najprej nekaj besed o hiperbarični komori. Te neverjetne naprave uporabljajo kisik pod pritiskom, da pomagajo telesu pri hitrejšem zdravljenju in okrevanju. Ne glede na to, ali imate opravka s športno poškodbo, kronično bolečino ali celo rano, ki se ne celi, lahko hiperbarična komora spremeni igro. S povečanjem ravni kisika v telesu spodbuja obnovo tkiva, zmanjšuje vnetje in krepi vaš imunski sistem. Kot da bi svojemu telesu dali dodaten naboj!


Zdaj pa preidimo na limfno drenažo. Ta tehnika se osredotoča na stimulacijo vašega limfnega sistema, ki ima ključno vlogo pri odstranjevanju toksinov in odpadkov iz vašega telesa. Z nežnim masiranjem in manipulacijo določenih predelov limfna drenaža pomaga izboljšati cirkulacijo, zmanjšati otekline in izboljšati naravni proces razstrupljanja vašega telesa. Kot da bi svojemu telesu dali prepotrebno čiščenje od znotraj navzven!


Kombinacija teh dveh tretmajev ima na vaše psihofizično stanje lahko neverjetne koristi. Počutili se boste pomlajeni, z izboljšano ravnjo energije in močnejšim imunskim sistemom. Ne glede na to, ali okrevate po poškodbi, se spopadate s kronično bolečino ali preprosto želite izboljšati svoje splošno zdravje, sta lahko hiperbarične komore in limfna drenaža popoln duo.


Torej, zakaj čakati? Naredite korak in preizkusite ta zdravljenja. Vaše telo vam bo hvaležno!

Koda za popust v mesecu septembru: OXYdeTOX9

81 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page