top of page

Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

POGOJI POSLOVANJA IN POLITIKA ZASEBNOSTI

1. Z uporabo spletne strani se uporabniki strinjajo s pogoji uporabe. Center Lumina si pridržuje pravico do sprememb Splošnih pogojev.

 

2. Center Lumina si prizadeva, da spletno mesto deluje nemoteno, vendar v primeru nedelovanja zaradi višje sile ali tretje osebe, za njegovo nedelovanje ne odgovarja.

 

3. Spletna stran in objavljene informacije so uporabnikom na voljo na lastno odgovornost. Center Lumina ne odgovarja za napake ali pomanjkljivosti spletne strani, niti za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij, objavljenih na spletni strani, kot tudi ne za poškodbe računalniške opreme ali aplikacij, s katerimi  je  mogoče dostopati do spletnega mesta.

 

4. Vse objavljene informacije so zgolj informativne narave in niso namenjene diagnosticiranju bolezni. Center Lumina bo na spletnih straneh  poskušal zagotoviti  najnovejše informacije, vendar ne prevzema  jamstev za njihovo točnost, popolnost in pravilnost. Napake ali pomanjkljivosti so nenamerne in avtorji za njih ne odgovarjajo.

 

5. Pridržujemo si pravico do sprememb celotne ali dela spletne strani, izbrisa ali spremembe vsebin, brez predhodnega obvestila.

 

6. Center Lumina skrbi za varovanje osebnih podatkov svojih uporabnikov in jih uporablja izključno za komunikacijo v zvezi z izvajanjem zdravstvenih storitev in za pošiljanje koristnih vsebin in ponudb

 

7. Center Lumina bo osebne podatke, pridobljene od svojih uporabnikov pridobival, hranil in drugače obdeloval le za naslednje namene:

  • vodenje baze registriranih klientov

  • komuniciranje z uporabniki v primeru da so izrazili zanimanje ali povpraševanje

  • statistične raziskave, analize, segmentacija uporabnikov (število uporabnikov, število novih, ipd.). Spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, posredujejo se anonimni podatki o obiskih spletnih strani.

  • občasno pošiljanje koristnih vsebin po navadni ali elektronski pošti, obveščanje o dogodkih, ponudbah, ugodnostih in drugih aktivnostih, bodisi da gre za komercialno bodisi za nekomercialno vsebino.

  • Center Lumina bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil.

  • Podatki so varovani v skladu z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov in internimi akti Centra Lumina.

  • Center Lumina se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor mu narekuje zakon ali kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, oziroma do preklica soglasja

  • Vsak uporabnik ima pravico, da zahteva izbris svojih osebnih podatkov iz baze osebnih podatkov, tako da pošlje elektronsko sporočilo na naslov dihaj@centerlumina.si

 

7. Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.centerlumina.si so predmet intelektualne lastnine in varstva avtorskih pravic. Uporabnikom so vsebine na voljo le za njihovo osebno, nekomercialno uporabo.

 

8. Pravica do odstopa potrošnika od zakupljenih enot

Za že zakupljene pakete denarja ne vračamo, lahko pa jih prenesete na drugo osebo oziroma se lahko dobroimetje prenese na druge storitve. 

V izjemnih primerih pa se pri tretmajih v komori znesek lahko povrne - v primeru potrdila zdravnika z izrecno navedbo, da oseba ne sme v komoro - pa se vse dotedanje terapije obračunajo v vrednosti 95 EUR oziroma s cenikom določen znesek za posamezni tretma, ne glede na število porabljenih tretmajev, razliko v ceni pa povrnemo oziroma si pridružujemo pravico po obračunu polne vrednosti z morebitnim doplačilom uporabnika, v kolikor je to potrebno.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina www.centerlumina.si in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovna znamka in logotip sta v lasti podjetja Lucija Maleš s.p.

Odgovornost

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb na spletnem mestu. Vse informacije na straneh spletne strani www.centerlumina.si so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni strani, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posamezne storitve so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super živil posvetujete s svojim zdravnikom. Za posledice, nastale zaradi uporabe informacije, objavljenih na tej spletni strani, ne prevzemamo nobene odgovornosti. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletnega mesta in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

www.centerlumina.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne strani, pred dokončno objavo pa jih www.centerlumina.si pregleda. Mnenja kupec lahko pošlje tudi na dihaj@centerlumina.si, ali preko facebook portala ..... Ne bomo objavili mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni prodajalca ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in prodajalcu dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Prodajalec ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu prodajalca, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne izključno in časovno neomejeno prenaša na prodajalca.

Pravila nagradnih iger

Organizator nagradne igre je podjetje Lucija Maleš s.p. (v nadaljevanju organizator). Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki v sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah.

K nagradni igri lahko pristopijo uporabniki Spletne trgovine, ki sprejemajo te pogoje sodelovanja v nagradnem žrebanju, so državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji in so starejši od 18 let.

V primeru, ko nagradna igra poteka prek spletnega družabnega omrežja Facebook ali Instagram, lahko v nagradni igri sodelujejo vse osebe, ki so v okviru spletnega družabnega omrežja Facebook ali Instagram pridružene posameznemu Profilu, na katerem poteka nagradna igra oziroma vse osebe, ki so na tem Profilu kliknile gumb »Všeč mi je.« oziroma »Like«, razen če besedilo razpisane nagradne igre ne predvideva drugače.

V nagradnem žrebanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lucija Maleš s.p. ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre.

Ob koncu nagradne igre bo med udeležence, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje za sodelovanje, podeljena nagrada na podlagi naključne funkcije računalniškega izbora ali komisije organizatorja. Prireditelj je po želji lahko prisoten.

Nagrada je opredeljena v razpisu. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

Izžrebanec bo o nagradi obveščen po e-pošti, prevzema pa jo od prireditelja. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade v roku 7 dni in podati podatke, potrebne za prevzem nagrade (ime, priimek, naslov, davčna številka) na naslov dihaj@centerlumina.si. V kolikor se nagrajenec ne javi v roku 7 dni, nagrada preide na drugega izžrebanca.

Davek od nagrade plača nagrajenec.

Vsak sodelujoči v naši nagradni igri ali nagradnem glasovanju se strinja, da s sodelovanjem postane tudi naročnik naših dnevnih e-novic, njegov email pa je lahko posredovan prireditelju nagradne igre.

Sodelujoči v nagradnem žrebanju lahko v času trajanja nagradnega žrebanja prekliče sodelovanje v nagradnem žrebanju, s čimer bodo njegovi osebni podatki izbrisani iz baze osebnih podatkov. Za prekinitev sodelovanja v nagradnem žrebanju mora podati zahtevek na elektronski naslov dihaj@centerlumina.si

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradnega žrebanja bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani www.centerlumina.si

Piškotki

www.centerlumina.si uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo in občasno pokažemo kakšen oglas. S temi piškotki vas ne moremo identificirati na spletu, nimamo dostopa do vašega računalnika ali vašega brskanja po spletu.

Poleg piškotkov, nujni za delovanje strani, uporabljamo še:

  • Google Analytics / pomaga nam spremljati obisk spletne strani www.centerlumina.si trajanje piškotkov: do 6 mesecev

  • Facebook / pomaga nam prikazati vam zanimive vsebine oglase www.centerlumina na Facebooku / trajanje piškotka: do 1 leta

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekateri deli spletne strani www.centerlumina.si morda ne bodo delovali pravilno (nakupovalna košarica ipd.).

Pogoji poslovanja veljajo od 11.1.2022 do preklica.

bottom of page