top of page

Dan odprtih vrat - 1. rojstni dan Centra Lumina - 21.1.2023

Vabimo nas na naš prvi rojstni dan, ki bo v soboto, 21.1.2023, od 12-17 ure. V ta namen vam bomo postregli s pestro ponudbo aktivnosti ter z obilico znanja, energije ter prigrizki.


Dan je namenjen predvsem prijetnemu druženju, spoznavanju nas in naših aktivnosti. To je dan, ko boste lahko preverili barve svoje aure, s pomočjo skenerja telesa preverili vsebnost težkih kovin v telesu, se seznanili z učinki kisika, preizkusili masažo na stolu, različne energijske terapije - tudi pranoterapijo, izvedeli kaj več o edinstveni novosti med masažami: metamerična masaža,... lahko boste slišali kako kristali in rastline komunicirajo z nami, s pomočjo vmesnika, se ulegli pod piramido, izvedeli kaj o energijskem čiščenju oseb in prostorov, o učinkih meditacije ter različnih terapij in mentorstev.


Za vas smo pripravili paleto aktivnosti, ki vam lahko pomagajo do najboljše različice sebe s holističnim pristopom.


Predstavili se bomo mi in tudi naši partnerji ter prijatelji:

Manca Kepic, Univerzumia, z izraznimi mentorstvi za ženske ter energijskimi terapijami, vam bo predstavila možnost priprave osebnega vodila skozi leto pred vami.

Andreja Križman, Aleya design, s čudovitimi, uporabnimi keramičnimi umetninami se bo tokrat predstavila predvsem s terapevtskimi učinki gline in delavnicami, ki jih vodi.

Petja Janžovnik, Vilinski svet, ki vam bo približala neslišni svet rastlin in kristalov ter vam več povedala o energijskih učinkih piramide.

Mojca Pučko, Tennablue - osebno in poslovno mentorstvo&coaching, bo poleg svojega dela, predstavila delovanje naprave za opazovanje aure v trenutnem času.

Špela Vitamvas s svojo posebno energijo vodi karierno-osebna mentorstva in intuitivno svetuje ter izvaja lemurijske terapije.

Barbara Kovič, Bioresonanca Vital bo predstavila napravo za skeniranje telesa in vseh telesnih funkcij, tokrat boste nekateri lahko preverili stanje težkih kovin v telesu.

Nataša Maleš, Center Lumina - izvaja masaže, pedikure ter limfne drenaže in bo tokrat predstavila masaže na stolu ter metamerično masažo.

Nuša Martini, mojstrica bazi astrologije, fengshui-eja in branja iz obraza.


Ter gostiteljica ter lastnica Centra Lumina, Lucija Maleš, ki bo tokrat vse povezovala, vam predstavila delovanje kisikove hiperbarične komore, izvajanja meditacij in dihalnih vaj, različnih podvrst mentoriranja in coachingov ter energijskega čiščenja prostorov.


Pridružujemo si pravico spremembe programa.


Vse, ki bi nas želeli obiskati lepo prosimo, da nam svojo udeležbo sporočijo zaradi usklajevanja aktivnosti, priprave gradiv in seveda količine izbranih prigrizkov :)


Veseli bomo tudi vseh, ki že kaj podobnega izvajate, da si izmenjamo izkušnje ter razširimo svojo ponudbo med priporočili.


Se vidimo torej 21.1. ob 12h. Veseli bomo vaše prijazne in pozitivne prisotnosti.Lucija z ekipo in prijatelji Centra Lumina202 views0 comments

Comments


bottom of page