top of page

Razstrupite svoj limfni sistem in se poslovite od toksinov

Vas obremenjujejo težke kovine in toksini?


Čas je, da svojemu limfnemu sistemu daste nekaj ljubezni in mu dovolite, da naredi svoje delo!


Preobremenitev s težkimi kovinami: tiha grožnja


Ali ste vedeli, da lahko vsakodnevna izpostavljenost težkim kovinam, kot so svinec, aluminij, živo srebro in arzen, škoduje vašemu zdravju?

Te strupene snovi najdejo pot v naša telesa prek različnih virov, kot so onesnažena voda, onesnažen zrak in celo vsakdanji gospodinjski predmeti.


Razstrupljanje s kisikom: kisik pomaga pri razstrupljanju celic. Če so celice in medceličnina preobremenjene s toksini in težkimi kovinami, nimajo energije za regeneracijo in pravilno delovanje, zato je kisik primeren pomočnik - s tem da dovaja več energije celice,m posledično pa se odvija pravilno celično dihanje, ki pomaga odpadne snovi izločiti iz sistema. Odpadne snovi tako prevzame limfni sistem.


Vloga kisika pri razstrupljanju:

  • Pospešuje cirkulacijo: Kisik olajša gibanje limfe, kar zagotavlja učinkovito izpiranje toksinov iz vašega sistema.

  • Revitalizira celice: s kisikom bogata celica lažje odplakni toksine v limfni sistem ter hkrati pospešuje gibanje limfnega sistema. Spodbuja vitalnost in splošno dobro počutje.

  • Izboljša delovanje imunskega sistema: dobro delujoč limfni sistem pomaga krepiti vaš imunski sistem in zagotavlja zaščito pred boleznimi. Izkoristite moč limfne drenaže Želite zagnati svoje limfno razstrupljanje? Tukaj je nekaj nasvetov za začetek:

  • Ostanite hidrirani: voda z elektroliti pomaga pri izpiranju toksinov in ohranja optimalno delovanje vašega limfnega sistema. Prav tako je priporočljivo piti čaje, ki pomagajo pri razstrupljanju.

  • Preznojite se: vključite se v dejavnosti, kot so vadba, savnanje ali vroča joga, da pospešite limfno cirkulacijo in sprostite toksine.

  • Jejte čisto: v svojo prehrano vključite živila, bogata z antioksidanti, kot so jagodičevje, listnata zelenjava in citrusi, da podprete zdravje limfe.

  • Gibajte se: poskoki, plavanje, tek, kolesarjenje,... vse to pomaga pri gibanju limfnega sistema. Ker limfni sistem nima lastne črpalke, je pomembna zunanja stimulacija.

  • Manualna in mehanska limfna drenaža: gre za nežno masažo, ki stimulira živčni sistem. Prednost manualne je, da se lahko individualno ukvarja z limfnimi vozli, kjer se strupi največkrat nabirajo, manualna pa ima to prednost, da z IR svetlobo pregreje telo, ter pospešuje delovanje celotnega limfnega sistema ter pomaga pri topljenju maščobnih oblog. Ker smo si posamezniki različni, se tako lahko prilagodimo posameznikovim željam in potrebam. V OXY Centru Lumina vam lahko pomagamo pri razstrupljanju z manualno ali mehansko limfno drenažo ter vajami dihanja. Ponujamo pa tudi paket OXYDETOX, ki je kombinacija limfne drenaže in tretmaja v hiperbarični kisikovi komori, ki je odlična kombinacija pri razstrupljanju in nadgradnji celotnega sistema. Izboljšuje tudi imunski sistem in poskrbi za bolj energijsko popolno življenje. 🌟💚 Naj vaš limfni sistem svobodno zadiha!473 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page