top of page
dreamstime_xxl_121937501.jpg
dreamstime_xxl_121937501.jpg

Maderoterapija

Bioresonančni BodyCheck

Bioresonančni BodyCheck je namenjen pregledu bioenergijskega stanja telesa ter posameznih delov le tega. Ob pregledu se usedete na udoben naslonjač, na ušesa si nadenete slušalke in opazujete skeniranje celotnega telesa ter nato posameznih organov, žlez, žil, mišic, kosti, živčevja, možganov, srca,...  Naprava deluje na principih kvantne fizike z bogato bazo podatkov in na podlagi tega oceni stanje. Vsak del telesa oddaja določeno frekvenco, če te frekvence odstopajo od normalnega, se pokažejo odstopanja, kar pa nam služi za kasnejši načrt izboljšanja življenjskih navad. 

Kako poteka?

Po skeniranju prejmete poročilo, ki vam da podroben prikaz bioenergijskega stanja, poleg tega pa prejmete tudi priporočila za živila, ki vam ustrezajo in tista, ki vam ne, priporočeni minerali, vitamini, tkivne soli, homeopatske pripravke, kristale ter Bachove esence. 

BICOM BodyCheck2

BICOM BodyCheck2 je produkt ruskega vesoljskega programa razvitega na Oddelku za medicino Univerze v Omsku v Sibiriji. Gre za biomedicinsko napravo, ki so jo razvijali več kot dvajset let. Raziskovalni timi so zabeležili frekvenčna nihanja posameznih organov pri zdravih posameznikih različnih starosti, spolov in krvnih skupin, s čimer so oblikovali vzorec frekvenc za vsako starost in spol.

Uporablja se za ocenjevanje in spremljanje funkcije organov in ne za oceno strukture telesa, kot to počnejo diagnostične metode, kot so EKG, CT, MRI ali ultrazvok. Tehnično gledano, meri magnetni vektorski potencial (Ā), ki je še posebej občutljiv za žive organizme.
 

Uporabnik naprave namesti posebne slušalke, preko katerih se v telo projicirajo nezvočni signali z visokimi frekvencami. Telo se na vhodne frekvence odzove, katere zaznajo tudi posebni senzorji v slušalkah.

 

Računalniški program nato primerja odziv s podatki že znanih odzivov, na podlagi katerih naprava opravi sklep o zdravstvenem stanju uporabnika.


BodyCheck je metoda za ugotavljanje ustreznih terapij, šele nato diagnostična naprava. To pomeni, da čeprav lahko naprava pomaga oceniti funkcionalno stanje telesa in načrtovati terapije, ni primerna za nedvoumno diagnozo bolezni, še posebej v primeru resnih zdravstvenih stanj, kot je prisotnost rakavih celic.


BICOM BodyCheck2 je bioenergetska testna metoda in meri celotno stanje telesa s pomočjo posebnih slušalk. Poleg obstoječih neravnovesij je mogoče prepoznati tudi energetske motnje, veliko preden se fizično manifestirajo.

 

Obsežna vizualizacija omogoča klientom, da se popeljejo na njihovo lastno skeniranje. Končni izdelek je poročilo, katerega je mogoče nadgraditi s terapijo, Health Coaching-om in prehranskim svetovanjem.

Z dodatnimi informacijami boste tako lažje razumeli vaše telo tako na psihičnem kot tudi na fizičnem nivoju.

bottom of page