top of page

Health coaching 

Health coaching oziroma treniranje za zdrav način življenja, dobrega počutja in nadgradnjo zdravja,  ni le ena izmed modernih zvrsti coachinga. Gre za pomoč vsem, ki želijo spremeniti svoj način življenja s pomočjo za to usposobljene osebe. V OXY Centru Lumina vam pomoč nudi bodoča magistrica Prehrane, ki je hkrati tudi usposobljena za holistično svetovanje ter health coachinga. S pomočjo sodobne opreme, krvno-hormonske slike in znanja vam pomagamo doseči osebne cilje. 

dreamstime_m_116089158.jpg
dreamstime_m_116089158.jpg

Misija

Sodobni svet nas vodi v hitri način življenja, z obilico stresa in nepredvidenih obveznosti. 
Včasih težko tudi zadihamo in ko se enkrat zavedamo, da tako ne gre več, je prav, da si za ta primer najdemo pomoč- osebo, ki nas vodi do rezultatov kot osebni trener na področju dobrega počutja in zdravja. 

Naš cilj je, da vam na podlagi testiranj in načrta pripeljemo do dosega vaših osebnih ciljev. 

Področja dela

S pomočjo bioresonančnega BodyCheck-a in krvno-hormonskega stanja za vas pripravimo načrt in program srečanj z našo strokovnjakinjo, ki vas bo vodila v efektivno transformacijo vašega življenja na področju dobrega počutja in zdravja. Program je odvisen od vaših želja in potreb ter časa, ki bi ga želeli temu nameniti. 

Vsekakor se zavedamo, da imajo velik vpliv na stanje telesa tudi naše misli in čustva, zato vas na terminih poduči tudi o tem ter vam pokaže vaje, ki vam bodo pomagale spustiti misli in čustva ter nadomestiti z novimi, ki vam pomagajo pri osebni transformaciji. 

dreamstime_m_283566154.jpg
bottom of page