top of page
dreamstime_xxl_121937501.jpg
dreamstime_xxl_121937501.jpg

Masaže v Centru Lumina

V Centru Lumina izvajamo različne masaže

V našem centru nudimo različne vrste masaž za različne želje in potrebe. Od sproščujočih tretmajev pa vse do energijskih tehnik. Tako za moške kot za ženske. Pri masažah se združujejo različne tehnike in prijemi ter se vsaki stranki posvetimo popolnoma individualno. Masaža je že skoraj obvezna v tem hitrem tempu življenja za preventivno vzpostavljanje ravnovesja v telesu ali odpravljanje obstoječih težav.

Na telesu se hitro vidi kje je višek ali manjko energije, prav tako fizične zakrčenosti, ki vodijo v nadaljnje nepravilnosti. Zato je to eden od načinov za vzpostavitev ter nadgradnjo kakovosti življenja.

Metamerična masaža

Metamerična masaža je revolucionarna tehnika masaže pri kateri stimuliramo živčni sistem. Gre za izjemno globok, kompleksen in blagodejni tretma, pri katerem stimuliramo refleksne cone. S posebnimi prijemi stimuliramo plasti kože, posledično pa vezivno tkivo, ki je vezano na živčni sistem. Ko se plasti razmaknejo se izboljša pretok skozi energijske kanale v telesu (meridiane). Prost pretok energije v meridianih pa ponudi prost pretok tudi ujetim čustvom. Živčni sistem je povezan z organi, v katerih se nabirajo čustvene prtljage zato s stimulacijo metamerov osvobodimo globoko zasajene občutke, ki nas bremenijo. 

Z metamerično masažo torej spodbudimo spuščanje čustev in občutkov, ki so ujeti v tkivu ter s tem pomagamo razbremeniti vaše telo in duha. 

Čas: 60 min

Cena: 65 EUR

Rezervirajte svoj termin.

Klasična masaža

Klasična masaža je primerna za sprostitev, zdravje in dobro počutje. Masaža se prilagaja posamezniku, pri tem pa uporablja klasične masažne prijeme, vrhunska naravna olja ter kreme, ki stimulirajo vaše utrujene mišice.

Masaža je primerna za otroke, najstnike, odrasle in starostnike. Izvajajo se delne in celostne masaže.

Čas: 30-90 min

Cena: 30-90 EUR

Stol masaže

Stol masaža na delovnem mestu vam ali vašim zaposlenim pomaga izboljšati delovni proces. Posledično je manj bolniških odsotnosti, hkrati pa vpliva tudi na bolj pozitivno delovno okolje. 

Masaža zmanjšuje mišično napetost v delih telesa in preprečuje nastanek kronični poškodb, kroničnih bolečin v zapestju in vseh delih hrbta. Masaža pozitivno pripomore k povečanju koncentracije, pospešuje cirkulacijo, umirja živčni sistem in revitalizira telo in duha.

Masaže na stolu izvajamo pri nas ali, po dogovoru, na vašem delovnem mestu. 

Čas: 15 min

Cena: 16 EUR

Masaža Zdravilni dotik

Pri tej masaži združujemo tehnike ter prijeme, ki jih oseba v tistem trenutku najbolj potrebuje. Od nežnega sproščujočega gladenja z aromaterapijo do močnejše masaže celega telesa. 

Masaža je primerna tako za moške kot za ženske.

Čas: 30-90 min

Cena: 30-90 EUR

bottom of page