top of page
dreamstime_xxl_121937501.jpg
dreamstime_xxl_121937501.jpg

Masaža na masažnem stolu

Masaža na masažnem stolu je hitra, učinkovita, primerna za vsakogar. Tudi za tiste, ki težko ležijo na masažni mizi. Primerna je tako za individualno obravnavo kot masažo na delovnem mestu. Masažni stol naši maserji prinesejo s seboj v vaše podjetje in z masažo pomagajo sprostiti vaše delavce ter poskrbeti za njihovo dobro počutje. 
Prednosti masaža na stolu na delovnem mestu. 
dreamstime_xxl_50490706_edited_edited.jp

Kaj je masaža na stolu?

Masaža na stolu - znana tudi kot masaža v sedečem položaju - je vrsta masaže, ki se izvaja na tradicionalnem masažnem stolu, zasnovanem tako, da razbremeni hrbtenico in omogoči enostaven dostop do glave, vratu, hrbta, ramen in rok. Masaža se najpogosteje izvaja preko oblačil in ne zahteva uporabe olj ali krem.

Ena sama 15-minutna masaža na stolu lahko spodbudi krvni obtok, zniža krvni tlak in okrepi imunski sistem – koristi, ki jih boste občutili še nekaj dni ali celo tednov po masaži. Prav tako vam pomaga omehčati ramenski obroč, vratne mišice, križ in blagodeno deluje na karpalni kanal. 

Kaj lahko pričakujete?

Vsi masažni tretmaji se morajo vedno začeti s hitrim varnostnim pregledom, da se prepričamo, ali ste v formi in se dobro počutite, Pomembno je, da svojemu terapevtu poveste morebitne zdravstvene težave. Nato vam bodo pokazali, kako se usedete na masažni stol. Ni vam treba sleči nobenih oblačil, saj stik kože s kožo ni bistvenega pomena – le poskrbite, da se boste na stolu pred tretmajem počutili udobno.

Terapevt bo nato uporabil mešanico masažnih tehnik na hrbtu, ramenih, rokah, medenici, vratu in po potrebi - glavi. Če želite, da se terapevt osredotoči na določena področja, je najbolje, da to zahtevate že pred tretmajem, da ne bi prekinili vašega trenutka sprostitve, ali pa seveda med tretmajem preprosto omenite, da bi raje imeli čas na določenih področjih. 

Za podjetja

Odmor za sprostitev in polnjenje med stresnim delovnikom se lahko zdi nedosegljiv, še posebej takrat, ko ga najbolj potrebujete vi ali vaši sodelavci. Korporativna masaža na stolu olajša dostop do fizičnega, duševnega in čustvenega dobrega počutja kar v vaši pisarni. Še bolje: vse lahko naredite na način, ki ustreza tako vašemu urniku kot pisarniškemu okolju.

Učinki, ki jih ima stol masaža na vas in vaše sodelavce:

- dvig motivacije

- manjši stroški, povezani z boleznimi in poškodbami ter bolniško odsotnostjo

- boljše telesno in duševno zdravje ter počutje zaposlenih

- preventiva mišično-skeletnih zapletov

- boljše obvladovanje stresa na delovnem mestu

- povečana učinkovitost in produktivnost zaposlenih

- ečji ugled podjetja ter večje zadovoljstvo zaposlenih in strank

Pokličite nas na številko 040 232 207 ali pišite na dihaj@centerlumina.si. Pripravili vam bomo ponudbo za vaše podjetje. 

Rolled Spa Towels

Pošljite povpraševanje

Hvala za povpraševanje!

bottom of page